Októberben induló új programok

Sok újdonsággal készültünk, s a gyerekeknek szánt programok mellett most a kedves anyukáknak, nagymamáknak, testvéreknek is szeretnénk kedvezni!

 

Reméljük, túl vagytok már a beiskolázás és napi rutinra valóvisszatérés nehezebb időszakán. Újra beköszöntött az ősz, s eljött az ideje, hogy pár melegebb ruhadarabbal felfrissítsük a gardróbunkat. A levelek egyre színesebbé válnak, azonban mi mégis inkább a szürke és sötét darabok után nyúlunk. Ugye ismerős? Szeretnénk segíteni, hogy ne így legyen!

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítjuk női stílustanácsadásunkat! Egyéni, vagy kis csoportos foglalkozások keretében tudhatod meg, hogy mi a tökéletes gardrób titka, s az alkatodhoz, életviteledhez, stílusodhoz mire van szükséged!

 

Illetve a másik újdonságunk a péntek esti mozizás! Várunk Téged - egyedül, vagy akár a barátnőiddel - egy pezsgőzéssel vagy kávézással egybekötött filmnézésre, amit egy közös beszélgetés követ! Ezek a beszélgetések, a lelkünk ápolása is ugyanúgy hozzátartozik a szépségünkhöz és a kisugárzásunkhoz, mint egy új ruhadarab!

 

Őszi programok:

 

Október 4.: Divatműhely 10-16 év közöttieknek

Október 4.: Női rafinéria - női energiák az öltözködésben és párkapcsolatban

Október 11.: Női kiscsoportos stílustanácsadás

Október 17.: Közös mozizás kávéval, vagy egy pohár pezsgővel

Október 18.: Női kiscsoportos stílustanácsadás

Október 27-30.: Halloweeni minitábor gyerekeknek

 

A stílus nem pénz kérdése! Igenis hiszünk abban, hogy elérhető áron, minimális befektetéssel is lehetünk stílusosak és jól öltözöttek a mindennapokban!